İzmit Bilim ve Sanat Merkezi

WEB https://izmitbilsem.meb.k12.tr
Adres : Serdar Mah. Cem Aydın İlkin Sok. No3 İZMİT / KOCAELİ D100 Karayolu Üzeri
VİZYON : Hedef kitlesindeki özel yetenekli öğrencilerin bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirirken üst düzeyde kullanmalarını sağlamaktır.
MİSYON : Hedef kitlesindeki öğrencilerden zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından üstün yetenekli olduğu belirlenen öğrencilere yaşantısal bir eğitim vermektir.
BAŞARILAR : Ulusal ve uluslararası birçok yarışmada kurumumuz öğrencileri sayısız başarılar kazanmıştır. Bu başarılar sitemizin Haber ve Duyurular bölümünden güncel olarak takip edilebilir.

Öğretim Şekli :Tam zamanlı
Saatler : 09:30-21:10 saatleri arasında eğitim vermektedir.
Isınma : Doğalgazlı kalorifer sistemi
Servis :
Ulaşım : İlimizin her noktasından kolay ulaşım imkanı bulunan okulumuz D100 karayolu kenarındadır.
Yerleşim Yeri : Kocaeli ili , İzmit İlçesi, Cahit Elginkan Anadolu Lisesi yanı
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İzmit Merkeze 2 Km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : Kocaeli Çocuk ve Gençlik Sempozyumu, Kocaeli Matematik Dehalarını Arıyor yarışması, UKO (Ulusal Karikatür Olimpiyatı)
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK PROJELERİ, MARKA Kalkınma Ajansı projeleri, AB PROJELERİ GSB PROJELERİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : IPA Projesi Erasmus + Projesi Uluslararası Bilim Olimpiyatları, ISEF Olimpiyatı